Последни новости

Најавена и втората сезона од Карасевда

од Admin / 320 Прегледи

Една од најдобрите турски серии на сите времиња се враќа на тв екраните во Македонија. ТВ Сител ја најави втората сезона на една од најдраматичните серии Карасевда. Погледнете го промо видеото подолу.

 

Отвори повеќе »

,,Хурем" и ,,Саваш" се враќаат на тв екраните во Македонија

од Admin / 621 Прегледи

Познатите актери кои веќе ги имаме гледано во неколку турски серии кај нас, повторно се враќаат на тв екраните со нова љубовна драма ,,Мирисот на Љубовта.

Погледнете го видеото и дознајте што крие оваа љубовна драма.

 

Отвори повеќе »

ТВ Сител промо 11.09.2018

од Admin / 285 Прегледи

ТВ Сител ни открива дел од сериите што ќе ги гледаме оваа сезона, веќе видовме и во претходното промо што не очекува на тв екраните. Погледнете го видеото подолу и откријте за кои серии станува збор.

 

 

Отвори повеќе »

RSS