Категории

Најдобри Видеа

Нови видеа

Акција

Комедија

Драма

Авантура

Последни новости

,,Свекрви и снаа" стартуваат утре

,,Свекрви и снаа Денеска е објавено промо за нова турска серија која стартува со емитување на тв Канал 5 уште утре. За која серија станува збор погледнете го видеото..  
Отвори повеќе

,,Каде е ЗЕХРА" наскоро на ТВ

,,Каде е ЗЕХРА Нова турска драма за една девојка која ќе одлучи да си замине од домот, секојдневното насилство од нејзиниот татко и нејзиниот брат ќе ја натера оваа девојка да замине во Истанбул и таму да ја бара својата среќа. Погледнете за што станува збор.  
Отвори повеќе