Актери

 • [Pho`s Show] Episode 4 - Demet Ozdemir

  Демет Оздемир е актерка со турско потекло, која се прослави благодарение на учеството во ТВ сериите ,,Мирисот на јагоди" и ,,Соба број 309". Демет Оздемир е родена 26 февруари 1992 год, во северозападна Турција во градот Коџаели. Семејството веќе имаше две деца: синот Волкан и ќерката Дерја. Во 2000-те, родителите на Демет се развеле, а мајката Ајшен се преселила со своите деца во турската претстолнина каде малата Демет почнала.. Дознајте повеќе во следново видео.

  Отвори повеќе
 • [Pho`s Show] Episode 3 - Hande Ercel


  Ханде Ерчел е многу талентирана, добро позната и убава актерка и модел, претежно позната по настапите во турските телевизиски серии. Нејзината турска серија Љубовта не разбира зборови, стана многу популарна. Ханде Ерчел дојде во Лајмлајт кога глумеше Хајат Узун во оваа серија. Таа се здоби со глобално признание поради овој серијал бидејќи оваа серија беше добро прифатена од светската публика, особено од Азија. Дознајте повеќе во следново видео..

  Отвори повеќе
 • [Pho`s Show] Episode 2 - Murat Yildirim

  Мурат Јилдирим е роден во Коња, Турција. Неговиот татко е со курдско потекло и бил учител по литература. Неговиот татко зборува турски и курдски. Неговата мајка има арапско потекло и зборува арапски исто така, но Мурат Јилдирим не зборува ниту курдски ниту арапски. Дознајте повеќе во следново видео..

  Отвори повеќе
 • [Pho`s Show] Episode 1 - Tuba Buyukustun

  Туба Бјукустун е родена на 5 јули 1982 година во Истанбул, Турција. Таа студирала костими дизајн и сценска декорација на Мимар Синан Универзитетот. Таа се омажи за турскиот актер Онур Сајлак во Париз, Франција на 28 јули 2001 година.. Дознајте повеќе за актерката во следново видео.

   

   

  Отвори повеќе

Последни новости

Најчитани