Да спасиме еден детски живот!

Итно се потребни 50 000 евра за лекување на малата Теодосија Лазаревска. Тригодишната Теодосија за 7 дена треба да замине на лекување во Турција но потребната сума на пари е огромна за нејзиното семејство. Малата Теодосија треба да се лекува од WILMS тумор.

Доколку сте во можност донирајте по 100 денари на телефонските броеви или на жиро сметка.

 

Најави се или регистрирај се за да коментираш.
Бидете први и коментирајте на видеото.

Последни новости

Најчитани