Исцелител

Подреди

Што има еден настан кој се случил пред една декада со тројца луѓе кои навидум немаат ништо заедничко? Ким Мун Хо е популарен новинар во голема телевизиска компанија. Ле Јонг Шин е репортерка од втора класа и работи во еден интернет таблоид. Со Џунг Ху е мистериозно момче кој работи како платеник со надимак ''Исцелител.'' Кога овие тројца луѓе ќе се спојат, тие одат на необично патување за да откријат што се случило пред 10 години, кога група пријатели воделе нелегална радио станица на кој се обидувале да им помогнат на луѓето кои биле погодени од настаните.Дали нивната потрага по вистината за минатото на некој начин ќе им помогне да ја откријат нивната судбина? Дали ќе биде возможна љубовта помеѓу двајца вљубени доколку се знае дека родителот на едниот бил осомничен за убиство на родителот на другиот? Мистериозната романтична акција ''Исцелител'' е 2014 јужна корејска драма во режија на Ли Јунг Суп.

 

RSS