Малиот Дениз

Подреди

Дениз е малечко и палаво детенце кое живее во една мало приморско гратче со својот татко. Неговиот, но и животот на неговиот татко се менува кога во градот се враќа Зејнеп, вистинската мајка на Дениз и големата љубов на Хакан. Дали ќе може малиот Дениз да ја прифати Зејнеп за своја мајка и дали ќе може Хакан да се врати кај старата љубов, и покрај тоа што сега е со друга жена?

Улоги : Begüm Birgören (Зејнеп),Emre KızılIrmak (Хакан), Emir Berke Zincidi (Дениз), Ozan Çobanoğlu (Ахмет), Başak Parlak (Рејхан)​

Текстот е превземан од: www.tvpaket.com.mk 

RSS