Ангел Чувар

Категории

Подреди
 


Доказ дека крвта не е вода, е оваа серија.  По една природна катасторфа, настанува семејна катастрофа за ова семејство. Родителите загинуваат во земјотресот, братот и сестрата преживуваат но се одделени, двајцата на различни страни. Генџо дознава каде се наоѓа сестра му и тргнува по неа, да биде во нејзина близина, да ја штити,   да ја чува. Да и биде ангел чувар. Живеејќи постојано во сенка на својата сестра, ја запознава девојката во која ќе се вљуби. 

 

 

RSS