Transcendence (2014)

Видеото ќе почне за 10
Скокни (4)
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.
1,169 Прегледи
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.
Објавено

ВИРТУЕЛНА СВЕСТ - Доктор Вил Кастер е истражувач кој има за цел да се создаде машина со вештачка интелигенција и човечки емоции кои може да ги надмине способностите на човечкиот мозок.

Категории
Романса Драма Мистерија 2014
Најави се или регистрирај се за да коментираш.
Бидете први и коментирајте на видеото.