The Exorcism of Emily Rose (2005)

Видеото ќе почне за 10
Скокни (4)
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.
943 Прегледи
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.
Објавено

Она што беше сметано за ретка и контраверзна одлука, романската католичка црква го призна како професија. Егзорцизам беше извршен врз 19 годишната студентка Емили Роуз. Нејзиниот егзорцизам беше снимен а таа снимка имаше клучна улога во целата приказна и настаните што следеа. Одлична хорор приказна базирана на вистински настани.

Категории
Трилер Хорор Драма 2005
Најави се или регистрирај се за да коментираш.
Бидете први и коментирајте на видеото.