Taken 3 (2014)

7,597 Прегледи
Објавено

Брајан Милс, поранешен оперативец на владата, е обвинет за безмилосно убиство кое тој никогаш не го извршил ниту пак посведочил. Додека го гонат и следат, Брајан Милс открива голем сет на вештини кои можат да помогнат за да се најде вистинскиот убиец и за да го исчисти своето име. Глумци: Liam Neeson, Maggie Grace, Forest Whitaker, Famke Janssen

Категории
Акција Трилер 2014
Најави се или регистрирај се за да коментираш.
  • Marjan Banned

    ne mi go otvara videoto

  • Marjan Banned

    ne mi go otvara videoto