Still Alice (2014)

Видеото ќе почне за 10
Скокни (4)
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.
4,236 Прегледи
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.
Објавено

ЗАСЕКОГАШ АЛИС - Алис е среќно мажена жена со три возрасни деца. Таа е позната професорка по лингвистика, која одеднаш почнува да заборава зборови. Причината е застрашувачка; Алис се наоѓа во почетен стадиум на Алцхајмерова болест и  мора да се бори за сопствениот живот обидувајќи се да ги координира својата болест, работата, бракот и децата. Отпочеток, болеста се манифестира на тој начин што почнува да се губи по улиците на Менхетн, но за кратко време болеста почнува да зема поголем замав. Меѓутоа, оваа нејзина нова состојба е можност да се зближи со најмалата ќерка Лидија, со која никогаш не се сложувала. Но, Алис е најмногу загрижена дека болеста е наследна и дека ќе ја добијат и нејзините деца.

Категории
Драма 2014
Најави се или регистрирај се за да коментираш.
Бидете први и коментирајте на видеото.