Избрано видео

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

1,077 Прегледи
Објавено

СВЕТОТ ЈУРА: ПАДНАТО КРАЛСТВО - Поминаа три години откако тематскиот парк и ликсузниот ресорт Светот Јура беше уништен од диносауруси што се ослободија. Островот Нублар сега е напуштен од луѓето додека преживеаните диносауруси се грижат за себе во џунглите.

Категории
Акција Научна фантастика Авантура 2018
Најави се или регистрирај се за да коментираш.
Бидете први и коментирајте на видеото.