Избрано видео

Final Score (2018)

688 Прегледи
Објавено

Еден обичен фудбалски натпревар ќе се претвори во терен со 35 000 заложници. Планот на криминалците ќе им го растури еден поранешен специјалец Michael Knox, кој ќе биде приморан да ги употреби своите војнички вештини за да ги спаси заложниците, вклучувајки ја и ќерката на еден негов загинат соборец.

Категории
Акција Трилер 2018
Најави се или регистрирај се за да коментираш.
Бидете први и коментирајте на видеото.