Избрано видео

Deadpool 2 (2018)

1,178 Прегледи
Објавено

ДЕДПУЛ 2 - По преживеаниот фатален напад од говеда, унаказениот шеф на кафитеријата (Вејд Вилсон) се труди да го оствари својот сон и да стане најзгодниот шанкер во Мејбери, а истовремено мора да научи да живее со изгубеното сетило за вкус.

Категории
Акција Комедија Авантура 2018
Најави се или регистрирај се за да коментираш.
Бидете први и коментирајте на видеото.