The big bang theory

Подреди

Леонард и Шелдон се брилијантни физичари, но не се снаоѓаат во другите сфери од животот. Нивната убава и паметна сосетка Пени се обидува да ги научи нешто за животот. И покрај нивната испрекината врска во минатото, Леонард и Пени конечно се зедоа. Дури и Шелдон си најде девојка, невробиологот Ејми Фара Фаулер, па ѝ предложи брак. Во слободното време, Леонард и Шелдон уживаат во видеоигри заедно со нивните многубројни пријатели, вклучително и со колегите научници Раџеш Котрапали, Хауард Воловиц и со сопругата микробиолог на Хауард, Бернадет, која се прилагодува на животот со нивнотоново бебе Хејли. Eп. 1 Во премиерата на единаесеттата сезона, Ејми на Шелдон му одговара на предлогот, додека Хауард и Бернадет се справуваат со неочекувани вести.

Улоги: Simon Helberg, Kunal Nayyar, Kaley Cuoco, Jim Parsons,Johnny Galecki

 

               

    

Извинете, моментално нема видеа овде.
RSS