Средношколска љубов

Подреди

Драма за ангел кој нема избор освен да стане човек откако случајно спасува еден ученик кој е во опасност. Сунг Јул и Ву Хјун се двајца 18-годишни момчиња кои и двајцата се емоционално измачувани од растурени семејства. Ву Хјун копнее да ја види мајка си која го оставила како бебе, додека Сунг Јул живее со маќеа кој многу ја мрази и ја обвинува за разводот на неговите родители.

RSS