Saint George

Категории

Подреди

Неодамна разведен претприемач Џорџ Лопез е успешен во својот биѕнис, но фатен помеѓу две култури во неговиот личен живот. Тој се бори да најде рамнотежа помеѓу родителските барањата на неговата поранешна сопруга, Мекензи и на неговата латино мајка Алма. Неговиот чичко Tio Јуниор дополнително го комплицира животот на Џорџ, кој го вклучува 11-годишниот син Харпер. Надвор од домот, успешениот бизнисмен се врати на предавање историја на мултикултурна класа во Лос Анџелес; Таму тој е под надзор на тешкиот, атрактивен помошникот на директорот Консепсион.

Улоги: George Lopez, Jenn Lyon, Olga Merediz, Kaden Gibson, David Zayas, Danny Trejo

 
 
 
 
RSS