Pretty little liars

Слични Категории

Категории

Подреди

Како време мина низ Алисон, а потоа кралицата како на куп да исчезна. Спенсер, Арија, Хана и Емили имаат свој живот, иако се оддалечени. Како што одминуваат годините, секоја девојка себеси се соочува со нови предизвици откако анонимни текстуални пораки од "А" се закануваат да се кажат сите  нивни тајни - и старите добри другарки биле сигурни дека само Алисон знаела ѕа тие тајни, и новите тајни кои биле напишани во главата по исчезнувањето на Алисон  . Кој е "А" и како тој или таа знае она што тој или таа знае? Врз основа на серија на романи на Сара Шепард.

Улоги: Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell, Ian Harding

 
               
    
               
 

     

 

Извинете, моментално нема видеа овде.
RSS