NCIS: Los Angeles

Слични Категории

Категории

Подреди

 Канцеларијата за специјални проекти на Службата за кривични истраги на поморските сили ја презема тајните задачи и тешките решливи случаи во Лос Анџелес. Клучните агенти се Г. Кален и Сем Хана, улични деца кои пораснаа низ ранговите.

 Улоги: Chris O'DonnellDaniela RuahBarrett Foa 

               

               

    

Извинете, моментално нема видеа овде.
RSS