Лажговци

Подреди

Серкан е згодно момче, чија сакана го напушта поради тоа што нема пари. Дујгу е убава "сингл" девојка која останува без работа. Разочарани, и двајцата решаваат да заминат за Бодрум и да се запознаат, а првиот состанок е договорен од нивните пријатели. Но, уште на првата средба нешто почнува да "чкрипи" во престојната романса. И двајцата измислуваат лага дека се богати како би го привлекле вниманието на другиот. И двајцата стануваат лажговци, кои со тек на време се вљубуваат еден во друг. 

 

Текстот е превземен од: www.tvpaket.com.mk

 

 

RSS