Enlisted

Категории

Подреди

Центар на вниманието е Наредникот Пит Хил, кој, по престој во Авганистан, е стациониран во мала воена база на Флорида за да се справи со најтешката работа до сега, да ги води неговите дисфункционални браќа.

Улоги: Geoff StultsChris LowellParker Young

RSS