Da Vinci's Demons

Подреди

 

Во свет каде што се контролирани мисла и верба, еден човек се бори за да го ослободи знаењето. Тајната историја на Леонардо да Винчи открива портрет на еден млад човек кој е малтретиран од страна на натчовечки гениј. Тој е еретик и има намера за изложување на лагите на религијата. Син, кој копнее за легитимитет со својот татко. Тој се наоѓа во средината на бура што зајакнува од векови на векови. Во конфликт помеѓу вистината и лагата, верата и разумот, минатото и иднината. Неговите инспирации се користат против него од страна на спротивставените сили кои го привлекуваат во тешка борба, каде што тие кои ги презираат неговиот изум. Леонардо мора да се откаже од борбата против непријателите кои сакаат да ја избришат историјата засекогаш. Херој кој е вооружен со неговиот разум, Да Винчи стои сам против темнината. Се соочува со несигурна иднина, Неговата потрага за знаење речиси ја совладува. Да Винчи се фрла во неговата генијалност и се јавува како незапирлива сила која ја крева цела ера од темнината и ја движи светлината. Неговата приказна станува огледало во нашиот сопствен свет, тој не повикува да се придружиме кон битката за слободна иднина.

Улоги: Tom RileyGregg ChillinEros Vlahos

     

 

Извинете, моментално нема видеа овде.
RSS