Banshee, Прва сезона

Подреди

Поранешниот затвореник и експерт за крадење, Лукас Худ, го презема идентитетот на шерифот од Банши, Пенсилванија, и ги продолжува своите криминални активности додека го прогонуваат гангстерите што ги има предадено петнаесет години порано.

 

 

Извинете, моментално нема видеа овде.
RSS