Banshee

Подреди

Во „Банши“ игра Ентони Стар во улогата на Лукас Худ, поранешен затвореник и експерт за крадење, кој го презема идентитетот на шерифот од Банши, Пенсилванија, и ги продолжува своите криминални активности додека го прогонуваат гангстерите што ги има предадено петнаесет години порано. Во новата серија игра и Ивана Миличевиќ во улогата на Кери Хоупвел, злогласната крадачка на накит, која живее во Банши под нов идентитет со своето ново семејство, кое не знае ништо за нејзиното минато. Улрих Томсен го игра Проктор, опасниот и богат локален бизнисмен, кој верува дека енад законот. Френки Фајсон го игра Шугар Бејтс, мудриот и моќен поранешен боксер и бивш затвореник, кој е сега сопственик на локалниот бунар за наводнување. Рас Блеквел го игра херојот од Заливската војна, Гордон Хоупвел, окружниот обвинител на Банши, кој е во брак со Кери. Рајан Шејн ја игра Дева Хоупвел, бунтовната ќерка ќерка на Кери и Гордон, а Бен Крос го игра г. Ребит, безмилосниот украински гангстер, кој е во лов на Лукас и Кери, неговите поранешни врвни крадци кои работеле за него 15 години. Епизода 1: Во еден бизарен сплет на околности, еден крадец, кој неодамна е пуштен од затвор, го презема идентитетот на Лукас Худ, шерифот на Банши, истиот град каде што неговата поранешна партнерка и љубовница, која си го променила името во Кери, се има преселено и премажено пред повеќе години. Чувајќи ја својата приказна како тајна, Лукас се спријателува со Шугар Бејтс, боксер кој станал бармен, и го започнува својот нов живот како шериф во Банши. Копнеејќи по Кери, која сега е сопруга на адвокатот Гордон Хоупвел и е мајка на две деца, Лукас не сакајќи навлегува во корупцијата на амишкиот гангстер Кај Проктор, истовремено внимавајќи на г. Ребит, њујоршки мафијаш, кој бара одмазда против Лукас и Кери за кражбата на накит што го однела Лукас во затвор.

Улоги Ivana Milicevic, Antony Starr, Ulrich Thomsen,Frankie Faison, Rus Blackwell

 

     

Извинете, моментално нема видеа овде.
RSS