American horror story

Слични Категории

Категории

Подреди

 Антологиска серија која се фокусира на различни ликови и локации, вклучувајќи куќа со убиствено минатото, лудница, група на вештерки, шоу на изроди и мистериозен хотел.

Улоги: Lady GagaKathy BatesAngela Bassett

 

               

               

    

 

Извинете, моментално нема видеа овде.
RSS