Agents of S.H.I.E.L.D.

Слични Категории

Категории

Подреди

Кларк Грег повторно е во улогата на агентот Фил Колсон од филмовите на „Марвел“ додека собира мала но внимателно одбрана група од агенти на организацијата која дејствува низ целиот свет, позната како ШИЛД. Заедно го истражуваат новото, необично и непознато на сите континенти, одделувајќи го обичното од необичното. Тимот на Колсон го сочинуваат агентот Грант Ворд, кому му лежат шпионажата и борбата, агентката Мелинда Меј, експерт-пилот, уште подобра во боречки вештини, одличниот инженер, агентот Лео Фиц, генијалната биохемичарка, агентката Џема Симонс, како и новодојдената хакерка Скај.

Улоги: Clark Gregg, Ming-Na Wen, Brett Dalton

               

               

Извинете, моментално нема видеа овде.
RSS