Избрано видео

Avengers: Infinity War (2018)

1,284 Прегледи
Објавено

Ова неверојатно филмско патување, кое се создава десет години, ни ја прикажува најсмртоносната пресметка во историјата. Кога Одмаздниците и нивните сојузници продолжуваат да го заштитуваат светот од заканите кои се преголеми за да може еден суперхерој да се справи со нив, од космичките сенки се појавува нова опасност. Интергалактичкиот злогласен деспот Танос има за цел да ги собере сите шест камења на бесконечноста кои имаат незамислива моќ и да ги искористи за да ја наметне својата изопачена волја. Сѐ за што се бореа Одмаздниците доведе до овој момент – судбините наЗемјата и на самото постоење никогаш не биле понесигурни.

Режија Anthony Russo, Joe Russo
Улоги Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson
Земја САД
Аудио англиски
Превод македонски
Должина 143 минути
Категории
Акција Фантазија Авантура 2018
Најави се или регистрирај се за да коментираш.
Бидете први и коментирајте на видеото.