Ask Me Anything (2014)

Видеото ќе почне за 10
Скокни (4)
Профилите што нема да извршат верификација ќе бидат избришани!
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.
707 Прегледи
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.
Објавено

ПРАШАЈ МЕ ШТО САКАШ - Убавата, дива и помалку изгубена, Кејти Кампенфелт прави пауза една година пред да се запише на факултет, за да се пронајде себеси. Таа ги прибележува своите авантури на еден анонимен блог, во кој ги открива своите најголеми тајни. Со тек на времето, мрачните моменти од нејзиното минато „испливуваат” на површина. 

Категории
Драма 2014
Најави се или регистрирај се за да коментираш.
Бидете први и коментирајте на видеото.