Добрина, нова драма доаѓа на тв екраните во Македонија

Неслихан е жена која мисли дека живее среќен и исполнет живот, но тоа што не го знае е дека нејзиниот сопруг веќе извесно време ја изневерува со друга. Кога ќе се соочи со тоа што ќе го дознае, тогаш ќе настане вистински хаос и борба за живот заедно со нејзините деца. Дознајте повеќе во следново видео.

 

Најави се или регистрирај се за да коментираш.

Слични новости

Последни новости

Најчитани