Alice in Wonderland (2010)

Видеото ќе почне за 10
Скокни (4)
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.
1,137 Прегледи
Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.
Објавено

АЛИСА ВО ЗЕМЈАТА НА ЧУДАТА - Џони Деп е Шапкарот, а Мија Васиковска е Алиса која се враќа во магичниот свет, повторно сретнувајќи се со старите пријатели. Алиса тргнува на фантастично патување да ја најде својата судбина и да го прекине владеењето на Црвената Кралица.

Категории
Фантазија Авантура Фамилијарен 2010
Најави се или регистрирај се за да коментираш.
Бидете први и коментирајте на видеото.