Избрано видео

Појраз Караил: Глобален Капитализам/Poyraz Karayel: Küresel Sermaye (2017)

2,587 Прегледи
Објавено

Појраз Караил: Глобален Капитализам - е одлична акција. Садретин, Зулфикер и Тврдоглав треба да предупредат едно момче да стои подалеку од една девојка и тука ќе настане вистински хаос.

Категории
Акција Турски филмови 2017
Најави се или регистрирај се за да коментираш.
Бидете први и коментирајте на видеото.